Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730991926

Amistoso (Int., RC) 730991926 Información oficial sobre el partido 730991926 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

F.K Čipuljići Alineación oficial del equipo 'F.K Čipuljići' en el partido 1 - 3 Globo Gym America Corp Alineación oficial del equipo 'Globo Gym America Corp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.K Čipuljići Alineación oficial del equipo 'F.K Čipuljići' en el partido 4 - 0 Globo Gym America Corp Alineación oficial del equipo 'Globo Gym America Corp' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.K Čipuljići

Goles Goles

  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Stefan Momčilović va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Elwin Paardekooper va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pavle Arsenijević va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan Francisco Fontdemora des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Čipuljići va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 47 que Franco Dell'Unto no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al 63, Amadeus Vermandere hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Franco Dell'Unto. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Globo Gym America Corp

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Globo Gym es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Norberto Borraccia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Globo Gym va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gerlando Dal Brun, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Valerio Berzi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Norberto Borraccia arribés a peus de János Dohány, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Globo Gym el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Globo Gym va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Piergiuseppe Pesante va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Pittaluga de Globo Gym es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norberto Borraccia de Globo Gym va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.