Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730991866

Amistoso (RC) 730991866 Información oficial sobre el partido 730991866 en Hattrick

17.04.2024 09:30:00

die Kaisertreuen Alineación oficial del equipo 'die Kaisertreuen' en el partido 0 - 3 FC Celtic Steyr Alineación oficial del equipo 'FC Celtic Steyr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
die Kaisertreuen Alineación oficial del equipo 'die Kaisertreuen' en el partido 2 - 1 FC Celtic Steyr Alineación oficial del equipo 'FC Celtic Steyr' en el partido
Tiene mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

die Kaisertreuen

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Felix 'Herzog' Ofner va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Felix 'Herzog' Ofner va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 42 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Kaisertreuen va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Matthias 'König' Vogl va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Florian Kister va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Mathias 'Kanzleirat' Prenner va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Kaisertreuen va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 65 que Florian Kister no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Felix 'Herzog' Ofner va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 66 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

FC Celtic Steyr

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 2 minuts, Georg Klestil va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Patrick Nagel va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 41, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Celtic, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Oliver Buchberger va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Celtic.

Ocasiones Ocasiones