Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730990486

Copa 730990486 Información oficial sobre el partido 730990486 en Hattrick

18.04.2024 02:15:00

Aguara Guazu Alineación oficial del equipo 'Aguara Guazu' en el partido 5 - 7 Real Milonga Alineación oficial del equipo 'Real Milonga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aguara Guazu Alineación oficial del equipo 'Aguara Guazu' en el partido 1 - 2 Real Milonga Alineación oficial del equipo 'Real Milonga' en el partido
Tiene mucha potra 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguara Guazu

Goles Goles

  • 112 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Benjamin Vermetten va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 68.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Lobizon amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Fabio Valenza en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 113 Minuto 116 (Gol por la derecha): Al minut 116, Lobizon aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan André Rósa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Radiša Aksović va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lobizon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Fabio Valenza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Péter Balogh va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Víctor Juan Hurtado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabio Valenza de Lobizon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): 袁 (Yuan) 安洲 (Anzhou) de Lobizon, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Juan Hurtado en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Lobizon, Fabio Valenza, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Radiša Aksović de Lobizon va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Erlingur Þórðarson de Lobizon anava molt fort i col·locat però Víctor Juan Hurtado no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.

Real Milonga

Goles Goles

  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 una excel·lent centrada de Carlos Ramón Winnik va arribar a Idham bin Hj Ali, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): En 张 (Zhang) 秉豪 (Binghao) va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 74. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 113 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lobizon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marino Caimalgén la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Milonga es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 113.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Beniamin Torpeda, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Beniamin Torpeda va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Carlos Ramón Winnik va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Beniamin Torpeda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Beniamin Torpeda va marcar al minut 99 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolay Alexandrov de Milonga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Milonga 张 (Zhang) 秉豪 (Binghao) no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Estanislau Bisquert es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Marino Caimalgén anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Milonga.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Víctor Juan Hurtado va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Milonga Idham bin Hj Ali no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Estanislau Bisquert es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.