Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730990151

Amistoso (RC) 730990151 Información oficial sobre el partido 730990151 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

WeedBurg F.C Alineación oficial del equipo 'WeedBurg F.C' en el partido 3 - 4 Atlético Nirvana Alineación oficial del equipo 'Atlético Nirvana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
WeedBurg F.C Alineación oficial del equipo 'WeedBurg F.C' en el partido 4 - 1 Atlético Nirvana Alineación oficial del equipo 'Atlético Nirvana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WeedBurg F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Krystian Konwent, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del WeedBurg se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 104 Minuto 60 (Gol de penalti): El públic de WeedBurg va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 60, va xiular un penal pels locals. Kaido Äike no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.
  • 110 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, WeedBurg van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Kaido Äike va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Víctor Golfín de WeedBurg va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Bength Wedgren que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kaido Äike.

Atlético Nirvana

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 38 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Manuel Turmo marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Atlético va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 41. Raül Albelda va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 46 de partit va donar a Atlético l'avantatge per 1 - 3. Jorge Corona en va ser l'anotador.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Passats 78 minuts de partit, Atlético es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Jorge Corona es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Serafino Ercolani, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Javier Malo Heredia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.