Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989892

Amistoso (RC) 730989892 Información oficial sobre el partido 730989892 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

PSCHE Al Qnat Alineación oficial del equipo 'PSCHE Al Qnat' en el partido 6 - 2 Cartago Team Alineación oficial del equipo 'Cartago Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PSCHE Al Qnat Alineación oficial del equipo 'PSCHE Al Qnat' en el partido 4 - 1 Cartago Team Alineación oficial del equipo 'Cartago Team' en el partido
Tiene suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSCHE Al Qnat

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 9 minuts, el tirador de faltes del PSCHE va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Florenci Labòria, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Jean-Luc Marsy va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, PSCHE, al minut 26. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de PSCHE van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Gerard Purcet augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): PSCHE va augmentar la diferència quan Rodrigo Ricardo Miglioresi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Domingo Chirimías es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de PSCHE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rodrigo Ricardo Miglioresi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jean-Luc Marsy va entorpir al marcador d'en Guillermo Echeverialzueta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): PSCHE per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Florenci Labòria va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Guillermo Echeverialzueta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Enrico Mauro De Fazio va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Cartago Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Giuseppe Temporin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 154 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Alcides Ala va afusellar el porter des del punt de penal.