Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989740

Amistoso 730989740 Información oficial sobre el partido 730989740 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 4 - 0 Thick as a Brick CF Alineación oficial del equipo 'Thick as a Brick CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Picachu02 Alineación oficial del equipo 'Picachu02' en el partido 2 - 1 Thick as a Brick CF Alineación oficial del equipo 'Thick as a Brick CF' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,7 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picachu02

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador Afsahi Moudrik de Picachu02, després de 32 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Picachu02 a 2 - 0. Afsahi Moudrik va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Lander Brinks de Picachu02 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Artozki Argulo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Luis Dintén, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Marcos Waldrón va rebre molts aplaudiments. Al minut 3 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Marcos Waldrón quasi dona a Picachu02 l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Harun Suša va rematar alt.

Thick as a Brick CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 7, quan en Eiko Kohlhase va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Ernesto García-Sala, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Villamor creava perill des de la dreta al minut 33, però en Daniel-George Brumar, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Cornelio Utrillas desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Villamor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eiko Kohlhase va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Stephan Rosenkron per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 57, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Eiko Kohlhase amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Alejandro Suárez de Villamor va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.