Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989587

Amistoso 730989587 Información oficial sobre el partido 730989587 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Perros Viejos Asociación Deportiva Alineación oficial del equipo 'Perros Viejos Asociación Deportiva' en el partido 5 - 2 Llegendes Alineación oficial del equipo 'Llegendes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Perros Viejos Asociación Deportiva Alineación oficial del equipo 'Perros Viejos Asociación Deportiva' en el partido 9 - 0 Llegendes Alineación oficial del equipo 'Llegendes' en el partido
Es un cenizo 9.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perros Viejos Asociación Deportiva

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va premiar Asociación amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sebastián López va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Sebastián López no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passats 62 minuts, Roberto Andújar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Asociación es posava per davant!
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roberto Andújar es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Louison Anglade de Asociación va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Agustín Fernán González va fer al minut 11 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Rayan Belhaj, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Jimmy Bradley gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Pedro Vargas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jimmy Bradley una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Juan Pedro Vargas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 33 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Diogo Victor Silva Maia va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

Llegendes

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Ignacio Ugarte va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Llegendes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Paulino San Vicente.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Goffredo Antolli quasi aconsegueix empatar per Llegendes al minut 34, però Pedro del Prado va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bohdan Vecheria va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Llegendes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Santiago Murillo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.