Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989468

Amistoso 730989468 Información oficial sobre el partido 730989468 en Hattrick

16.04.2024 19:05:00

fuggiaschiBIS Alineación oficial del equipo 'fuggiaschiBIS' en el partido 1 - 2 Spartak Cuasso Alineación oficial del equipo 'Spartak Cuasso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fuggiaschiBIS Alineación oficial del equipo 'fuggiaschiBIS' en el partido 2 - 0 Spartak Cuasso Alineación oficial del equipo 'Spartak Cuasso' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fuggiaschiBIS

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): fuggiaschiBIS va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Martino Scioli, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Piermarco Gramazio que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fuggiaschiBIS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Victor Chassaing, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): fuggiaschiBIS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mario Nozzi en un 1 contra 1 amb el porter Andrea Audino, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): fuggiaschiBIS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Òscar Buchaca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a fuggiaschiBIS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Piermarco Gramazio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Eliam Dewandeleer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 85, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Stefano Veroli va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Mal Oliva, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Victor Chassaing va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Mario Nozzi va estar a punt d'empatar per a fuggiaschiBIS quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Andrea Audino va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariano Quercia de fuggiaschiBIS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rolando Santambrogio de fuggiaschiBIS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Spartak Cuasso

Goles Goles

  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 78 minuts quan José María Iglesias Ussel va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Gianni Iermano, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Omid Emamzadeh va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Moreno Bertetto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Spartak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manlio De Mitri va desviar el xut final de José María Iglesias Ussel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.