Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988346

Amistoso (RC) 730988346 Información oficial sobre el partido 730988346 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Prody Alineación oficial del equipo 'Prody' en el partido 1 - 6 El Plátano Mecánico Alineación oficial del equipo 'El Plátano Mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Prody Alineación oficial del equipo 'Prody' en el partido 3 - 8 El Plátano Mecánico Alineación oficial del equipo 'El Plátano Mecánico' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prody

Goles Goles

  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Leon Heck no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): ProdyFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pietro Claudio Cuttaia va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Joaquim Maria Borderia va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uriele Celima.

El Plátano Mecánico

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Mecánico agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Danilo Altamira amb mestria.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Mecánico va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Radu Meteşan, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leonard Auguścik que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Samuel Utrillas de Mecánico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 42 de partit.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Danilo Altamira va augmentar l'avantatge de Mecánico a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Bram van Houdt va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 1 - 5 per a Mecánico.
  • 137 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 90 en Gianni Salata va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Denny Raftery podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 6 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mecánico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tedo Villar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Mecánico va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roberto Arnáez va desviar el xut final de Tedo Villar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Samuel Utrillas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roberto Arnáez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo Altamira de Mecánico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Tedo Villar de Mecánico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Burni Apodaka de Mecánico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.