Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988279

Amistoso 730988279 Información oficial sobre el partido 730988279 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

L'Hospitalet Athletic Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Athletic' en el partido 1 - 2 Cd txurgao Alineación oficial del equipo 'Cd txurgao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
L'Hospitalet Athletic Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Athletic' en el partido 4 - 2 Cd txurgao Alineación oficial del equipo 'Cd txurgao' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospitalet Athletic

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Firmo Loureiro va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): LHospitalet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Firmo Loureiro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): LHospitalet va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 61 que Rexinaldo Pazó no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, Juan Antonio Bodoque hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Rexinaldo Pazó. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Firmo Loureiro de LHospitalet va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ilija Prelević de LHospitalet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cd txurgao

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Passats 23 minuts de partit, txurgao es va posar per davant amb un 0 - 1 quan David Jubón es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Salvador Francesca va augmentar l'avantatge de txurgao a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Diego Lanús quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lucas Labanda, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Egon Wäch de txurgao va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 43 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 65 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Salvador Francesca de txurgao va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.