Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988098

Amistoso 730988098 Información oficial sobre el partido 730988098 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

PUCELANA Alineación oficial del equipo 'PUCELANA' en el partido 1 - 2 Benalua Alineación oficial del equipo 'Benalua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PUCELANA Alineación oficial del equipo 'PUCELANA' en el partido 2 - 2 Benalua Alineación oficial del equipo 'Benalua' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,6 % 37,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUCELANA

Goles Goles

  • 104 Minuto 12 (Gol de penalti): PUCELANA aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Angelo Pelullo al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El jugador de PUCELANA Dorian Corbineau quasi va assolir l'empat al minut 64 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PUCELANA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hector Riegger va sortir per sobre el travesser.

Benalua

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): En Pedro Ucero va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): Al 9 minuts, El Benalua va fer el 0-2. En Pedro Ucero va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Ernesto Menéndez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 8, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Yassir El-Maâroufi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Coloma. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Pedro Ucero va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 21, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Yassir El-Maâroufi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Ucero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pedro Ucero va enviar un xut des de 40 metres al minut 72, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernando Aragó al minut 78, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Aragó de Benalua la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.