Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987665

Amistoso 730987665 Información oficial sobre el partido 730987665 en Hattrick

16.04.2024 19:05:00

Real Davìd Alineación oficial del equipo 'Real Davìd' en el partido 0 - 1 Atletico Alessio FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alessio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Davìd Alineación oficial del equipo 'Real Davìd' en el partido 2 - 2 Atletico Alessio FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alessio FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 27,8 % 45,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Davìd

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Davìd va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dirk Kunze ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 es va veure una gran oportunitat per a Davìd per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sergio Gregori, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Davìd va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefano Vettoretto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Silverio Casari.

Atletico Alessio FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Atletico agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andi Motycka amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gianni Delfino, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Marco Di Giorgio va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Gianni Delfino va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignazio Crobu va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luigino Milanesi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.