Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987554

Copa 730987554 Información oficial sobre el partido 730987554 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 3 - 5 Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 2 - 3 Soul Strippers Alineación oficial del equipo 'Soul Strippers' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raul-A.C.Milan

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al raul-A.C.Milan una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Damiano Cappello, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 15.
  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): El raul-A.C.Milan no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Graeme Atherton es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passava el minut 70 del matx, quan l'atent Evandro Diciolla va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Bob Saksager va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 63 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Graeme Atherton de raul-A.C.Milan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Soul Strippers

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Benantzio Gamoia era molt més ràpid que el defensa Alessio Romagnoli. Al minut 4, el jugador de Soul va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Benantzio Gamoia donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Fernando Quijano va augmentar l'avantatge de Soul a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Benantzio Gamoia va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 2 - 4 per a Soul.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gregorio Mayor de Soul l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Ramon Alabèrnia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gonzalo Altube va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.