Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987552

Copa 730987552 Información oficial sobre el partido 730987552 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 2 - 0 Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zhunder Alineación oficial del equipo 'Zhunder' en el partido 2 - 0 Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zhunder

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Boucounta Bathily va donar a Zhunder un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Zhunder va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Moisés Hielz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Boucounta Bathily que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Javier Montalbo va enviar un xut des de 40 metres al minut 9, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alejandro Gui va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lazar Dimov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 29 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Bernie Schuilenburg va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Salvador Deive del Zhunder ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Bernie Schuilenburg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zhunder se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Oleg Goncharenko va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Racing Zaragozano

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Racing Zar va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fabio Tezze, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Raúl Urquioja no va ser aprofitada per en Wolframm Teichert que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Wolframm Teichert va ser clau en la jugada d'atac de Racing Zar al minut 84, quan ell mateix va fer una passada brutal a Raúl Urquioja, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leopoldo Do Real de Racing Zar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lartaun Olaoste de Racing Zar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Lartaun Olaoste de Racing Zar per doble groga al minut 85.