Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987535

Copa 730987535 Información oficial sobre el partido 730987535 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido 1 - 3 Estrella Roja1999 Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja1999' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido 1 - 1 Estrella Roja1999 Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja1999' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los nebures

Goles Goles

  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de David Cabes van servir per superar a l'últim defensor, en Yair Troiano. Tot va acabar amb el 1 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de nebures cantant "David Cabes selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Javier Escandon no va entrar per centímetres.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ignasi Viel va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ignacio Ronda, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de David Cabes va deixar a Yair Troiano assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 方 (Fang) 偌材 (Ruocai) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Estrella Roja1999

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Henrique Borges Pereira va posar els visitants Estrella per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Casper 'Ghost' Dolman de Estrella l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 16 de partit.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gerrie Weenink va augmentar l'avantatge de Estrella a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Henrique Borges Pereira va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jordi Cruixent va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Estrella van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Casper 'Ghost' Dolman des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 de partit, Yair Troiano va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Estrella quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Henrique Borges Pereira va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexey 'T-34' Sadekov.