Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987532

Copa 730987532 Información oficial sobre el partido 730987532 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 1 - 2 Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido 6 - 1 Oviedo Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Oviedo Club Futbol' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Garpe

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Eza, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Garpe se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Garpe va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar João Gonçalo Serratine en un 1 contra 1 amb el porter Bartolomeo Salas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pablo Rio Murga va enviar un xut des de 40 metres al minut 49, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Esteñoz.

Oviedo Club Futbol

Goles Goles

  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per Oviedo va ser Adrián Pérez, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Passats 72 minuts de partit, Oviedo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Marek Kňazovický es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marek Kňazovický va marxar de Benedikt Callebout en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Oviedo van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Oviedo creava perill des de la dreta al minut 23, però en Davut Alptekin, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marek Kňazovický desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Adrián Pérez sol davant la porteria al minut 31, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Modesto Granollachs va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Ventura Rodríguez de Oviedo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Nieto de Oviedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.