Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987527

Copa 730987527 Información oficial sobre el partido 730987527 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 0 - 3 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido 1 - 1 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallassos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Crepanes estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 金 (Jin) 贵锋 (Guifeng), als 30 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Pallassos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sam Riedenbauer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Samuel Cano Lucas.
  • 290 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Sam Riedenbauer va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Georgi Zahariev va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): 金 (Jin) 贵锋 (Guifeng) de Pallassos va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 52, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Samuel Cano Lucas i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Pallassos, però el xut de Basilio Jatso va sortir bastant desviat.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Crepanes va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Georgi Zahariev va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Hipotecado

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Gonzalo Candas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Hipotecado va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Lauri Mämmelä aconseguint el 0 - 2.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Hipotecado va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Erfan Aseman Payeh.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Rufino Aller, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oliver Stephenson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.