Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730987514

Copa 730987514 Información oficial sobre el partido 730987514 en Hattrick

17.04.2024 12:15:00

ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido 0 - 1 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido 2 - 1 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ratas del asfalto

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): asfalto va estar a punt de posar-se per davant al minut 63 però Marco Iori va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 94 (Ocasión de penalti): Al minut 94, asfalto va disposar d'un penal a favor, però el xut de Tony Narváez va ser aturat per Thomas Karlsson.
  • 212 Minuto 109 (Ocasión por la izquierda): El jugador de asfalto Marco Iori quasi va assolir l'empat al minut 109 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mak Beganović de asfalto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85 del partit, Mak Beganović de l'equip asfalto, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Casas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 98. Marek Długoszek va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El Casas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Roberto Larosa va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Casas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marek Długoszek, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.