Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730986390

Amistoso (RC) 730986390 Información oficial sobre el partido 730986390 en Hattrick

16.04.2024 18:20:00

SC king kong Alineación oficial del equipo 'SC king kong' en el partido 0 - 3 Borussia Fittbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Fittbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
SC king kong Alineación oficial del equipo 'SC king kong' en el partido 1 - 7 Borussia Fittbach Alineación oficial del equipo 'Borussia Fittbach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC king kong

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Fabricius Denhard ja els havia advertit que el porter contrari, en Víctor Julio Gonzales, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Fabricius Denhard va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Norbert Hilbrecht no va entrar per centímetres.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de king va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Koepsel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 287 Minuto 67 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del king va deixar en bona posició a en Javier Koepsel per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Javier Koepsel va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yuri Musazzi de king la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Borussia Fittbach

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ali Shahid es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 33, Borussia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ali Shahid.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tenzin Frings, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Ali Shahid de Borussia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Ali Shahid va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luca Welsch. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Noah-James Stöckl va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Fabricius Denhard va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gernot Braxein de Borussia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.