Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730986201

Amistoso 730986201 Información oficial sobre el partido 730986201 en Hattrick

16.04.2024 20:05:00

FC KINGS UNITED Alineación oficial del equipo 'FC KINGS UNITED' en el partido 4 - 1 Varma Nakki Team Alineación oficial del equipo 'Varma Nakki Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC KINGS UNITED Alineación oficial del equipo 'FC KINGS UNITED' en el partido 6 - 0 Varma Nakki Team Alineación oficial del equipo 'Varma Nakki Team' en el partido
Tiene mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC KINGS UNITED

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Krystian Sitkiewicz de FC KINGS empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bastian Sobisch, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FC KINGS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 50.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Robert McCarthy es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 91 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a FC KINGS i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 91 minuts de joc. Mentre en Eser Tuğ el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a FC KINGS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Krystian Sitkiewicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): FC KINGS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bastian Sobisch en un 1 contra 1 amb el porter Oliver Fredin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Oliver Fredin va fer una magnífica aturada al minut 23, tot i el bon llançament de falta de Eser Tuğ.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Robert McCarthy va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FC KINGS.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zdenko Vaniška per poc que no incrementa el marcador al minut 73. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Oliver Fredin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Eser Tuğ va sortir molt desviat al minut 85.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Robert McCarthy de FC KINGS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Varma Nakki Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Peter Persson va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 22 de joc. Joonas Yltiö es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Soenke Beeck va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 67 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Pidal de Varma la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.