Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983756

Amistoso (Int.) 730983756 Información oficial sobre el partido 730983756 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido 6 - 0 Iris2018 Alineación oficial del equipo 'Iris2018' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido 6 - 0 Iris2018 Alineación oficial del equipo 'Iris2018' en el partido
Tiene un resultado normal 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sexyneers 2

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): El George Kandesha va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Sexyneers. 1-0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sexyneers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vladimír Hrozek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Tony Neogy va augmentar l'avantatge de Sexyneers a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sexyneers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Martin Ahetzetxebehere va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Als 55 minuts de joc, els nois de Sexyneers van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Paolo Mussoni augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Vladimír Hrozek va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 6-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Sexyneers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Karlas Pečiūras va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En George Kandesha es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Paolo Mussoni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jan Gleeson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Rafael López Herrero una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Jan Gleeson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Yannis Pérez gairebé va marcar per a Sexyneers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 290 Minuto 78 (Ocasión de falta): En George Kandesha s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tony Neogy de Sexyneers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Vela de Sexyneers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Iris2018

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Mariana va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 20 de joc.
  • 254 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Fergal Canty no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.