Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983739

Amistoso (Int.) 730983739 Información oficial sobre el partido 730983739 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

interbagatelle Alineación oficial del equipo 'interbagatelle' en el partido 4 - 3 Nazarí Esportiu FC Alineación oficial del equipo 'Nazarí Esportiu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
interbagatelle Alineación oficial del equipo 'interbagatelle' en el partido 2 - 5 Nazarí Esportiu FC Alineación oficial del equipo 'Nazarí Esportiu FC' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

interbagatelle

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Cédric Valette va anar directament als peus de Ibrahim Alonso que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Cédric Valette va superar per velocitat Jacques Piestert per posar el 2 - 2 al marcador.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Juan Luis Hernández s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Piero Ordoñez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del interbagatelle se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Juan Peñaherrera va rebre molts aplaudiments. Al minut 3 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Hernández va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de interbagatelle se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de interbagatelle va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Piero Ordoñez va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Stefan Mühlbauer va enviar un xut des de 40 metres al minut 66, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Piero Ordoñez de interbagatelle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Nazarí Esportiu FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Nazarí Esp agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mario Sáenz del Molino amb mestria.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andreu Bofill va augmentar l'avantatge de Nazarí Esp a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Telmo Pardo García es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Jacques Piestert va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.