Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983529

Amistoso 730983529 Información oficial sobre el partido 730983529 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 0 - 1 Rayo Verde Alineación oficial del equipo 'Rayo Verde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 0 - 1 Rayo Verde Alineación oficial del equipo 'Rayo Verde' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drakos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Piero Steinacker va superar els defenses rivals per velocitat al minut 6 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Drakos van sortir al contraatac al minut 40, però Santiago Lobo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Drakos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miguel Ángel Yarza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Gutiérrez de Foz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Rolando Vergel va estar a punt d'empatar per a Drakos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ognjen Cvetković va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Lobo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rayo Verde

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Verde agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Florentin Larsson amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tigris Jamgochyan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kees Huijbers després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aniceto Dach va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Reyes Martín Muñoz de Verde no va ser gol per ben poc.