Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730983449

Amistoso (Int., RC) 730983449 Información oficial sobre el partido 730983449 en Hattrick

10.04.2024 18:05:00

Bayern Dębica Alineación oficial del equipo 'Bayern Dębica' en el partido 0 - 6 Isótopos Nucelares C.F. Alineación oficial del equipo 'Isótopos Nucelares C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bayern Dębica Alineación oficial del equipo 'Bayern Dębica' en el partido 0 - 4 Isótopos Nucelares C.F. Alineación oficial del equipo 'Isótopos Nucelares C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern Dębica

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bayern va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amada Nder, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 67. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Amada Nder la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Isótopos Nucelares C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): En Juha Kortelainen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 19 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Nikolaj Lind va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Nikolaj Lind va augmentar l'avantatge de Nucelar a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ulises Iza de Nucelar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 58 de partit.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nikolaj Lind, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nikolaj Lind va augmentar l'avantatge de Nucelar a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Jesus Barradas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesus Barradas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Siegbert Sikora de Nucelar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.