Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730982925

Amistoso 730982925 Información oficial sobre el partido 730982925 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido 3 - 2 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido 3 - 4 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,1 % 59,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Sangonera la Seca

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sangonera s'esgargamellaven dempeus per esperonar Manolo Ledu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 41 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Adrián Ipiña llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Luis Ignacio Pemartín es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Sangonera va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Luis Maravilla va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Sangonera ho intentava per la dreta per mitjà de Manolo Ledu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jokin Atxurra va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Jesús Cadena de Sangonera va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Propaganda

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Deniz Kiechle va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Propaganda va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Jesuíno Sousa Saraiva va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Maravilla no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Deniz Kiechle estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Thomas Terras va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Daniel Mallach va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nils-Olov Ahlqvist de Propaganda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.