Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730982634

Amistoso (Int., RC) 730982634 Información oficial sobre el partido 730982634 en Hattrick

10.04.2024 14:30:00

F.C. Lonzinov Alineación oficial del equipo 'F.C. Lonzinov' en el partido 2 - 3 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Lonzinov Alineación oficial del equipo 'F.C. Lonzinov' en el partido 4 - 3 R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido
Tiene mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Lonzinov

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Yonadav Silberfarb de Lonzinov va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 77 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Fattox Feruzov, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Lonzinov a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Lonzinov va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vsevolod Bednyakov no va estar gens encertat.
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jasurxan Mo’minov de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vsevolod Bednyakov va enviar un xut des de 40 metres al minut 79, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Serik Nurkabaev no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Laziz Dadajonov de Lonzinov es va guanyar la targeta groga merescudament.

R.C. Vilapedre

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Girolamo Barichella quedar desmarcat i marcar per a Vilapedre al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Vilapedre va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jonathan Storari, amb un xut sec des de la dreta.
  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 62 minuts de joc, Girolamo Barichella, corrent com un esperitat, superà primer Yonadav Silberfarb per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jonathan Storari que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 289 Minuto 18 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Manuel Martínez Mendez per la seva rapidesa. Al minut 18 va intentar marxar per velocitat d'en Laziz Dadajonov, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Vilapedre quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan José Manuel Parra va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Manuel Parra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.