Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730981885

Amistoso 730981885 Información oficial sobre el partido 730981885 en Hattrick

11.04.2024 02:15:00

Alianza Lima87 Alineación oficial del equipo 'Alianza Lima87' en el partido 2 - 0 Los Bravos de Camacho Alineación oficial del equipo 'Los Bravos de Camacho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alianza Lima87 Alineación oficial del equipo 'Alianza Lima87' en el partido 5 - 0 Los Bravos de Camacho Alineación oficial del equipo 'Los Bravos de Camacho' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alianza Lima87

Goles Goles

  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 74 gràcies a la jugada de Serhat Filinta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Bolívar Gómez de Alianza va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Alianza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Landeo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Marco Pressel del Alianza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Al minut 24, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, David Landeo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Lucas La Rosa Sánchez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alianza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Lucas La Rosa Sánchez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bolívar Gómez per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rolf Bogen va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Los Bravos de Camacho

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Camacho va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joachim Wąsak, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Ndary Diarissa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Serhat Filinta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lauri Kolari estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.