Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730980614

Amistoso 730980614 Información oficial sobre el partido 730980614 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido 1 - 7 MOLDONES C.F. Alineación oficial del equipo 'MOLDONES C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD. Cabeza del buey Alineación oficial del equipo 'CD. Cabeza del buey' en el partido 1 - 4 MOLDONES C.F. Alineación oficial del equipo 'MOLDONES C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD. Cabeza del buey

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Alcher Muza després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de MOLDONES Fatih Boğatay, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 4.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cabeza. A fi d'aconseguir el 1 - 6, van tocar-la en curt per tal que Mariano Hernández-Maureta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Alfredo Guerra va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 36 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillem Bas de Cabeza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MOLDONES C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jacopo Inferrera la va rematar Taras Palamar amb una magnífica volea que va fer pujar per a MOLDONES el 0 - 1.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Dan Bozeanu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Constantin Hoaghea des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, MOLDONES va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Fatih Boğatay.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): MOLDONES sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Justin Dingemanse va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 6.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Constantin Hoaghea va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jacopo Inferrera va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Taras Palamar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MOLDONES va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Dávid Zvarík de MOLDONES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacopo Inferrera.