Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730980474

Amistoso (RC) 730980474 Información oficial sobre el partido 730980474 en Hattrick

10.04.2024 10:40:00

YoungPauli Alineación oficial del equipo 'YoungPauli' en el partido 1 - 2 Sporting Xixón Celtic Alineación oficial del equipo 'Sporting Xixón Celtic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
YoungPauli Alineación oficial del equipo 'YoungPauli' en el partido 1 - 1 Sporting Xixón Celtic Alineación oficial del equipo 'Sporting Xixón Celtic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,1 % 34,5 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YoungPauli

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Jean-Luc Buschor va donar a YoungPauli un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bryan Klippstein va marxar de Nunzius Mächler en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de YoungPauli van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Joel Barrière de YoungPauli va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joel Barrière se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Marco Marchisio de YoungPauli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sporting Xixón Celtic

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alex Nugnes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Passats 99 minuts de partit, Sporting es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Rudolf Schweisgut es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 8, quan en Eloy Kock va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sporting que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rudolf Schweisgut, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alex Nugnes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Es duien 96 minuts de partit jugats quan Ricco Sachser va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Noël Dusseaux va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rudolf Schweisgut.