Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730979974

Amistoso 730979974 Información oficial sobre el partido 730979974 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido 4 - 2 Chorrillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Chorrillo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
batatalandia C. F. Alineación oficial del equipo 'batatalandia C. F.' en el partido 3 - 0 Chorrillo F.C. Alineación oficial del equipo 'Chorrillo F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

batatalandia C. F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a batatalandia va ser Raúl Mansur.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Miquel Montoliu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, batatalandia es posava per davant 2 a 1.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Amando Clemente va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de batatalandia.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): batatalandia va augmentar la diferència quan Miquel Montoliu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Guillem Argullol, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Román Roca Martínez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Raúl Mansur una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de Juan Pascual va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Chorrillo F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Chorrillo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Aso va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Guillermo Fontanillas va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en David Barrutieta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chorrillo al minut 72.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Chorrillo va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de David Aso que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Fontanillas de Chorrillo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.