Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730979767

Amistoso (Int.) 730979767 Información oficial sobre el partido 730979767 en Hattrick

10.04.2024 12:45:00

J S V Alineación oficial del equipo 'J S V' en el partido 1 - 3 PrettyGirlSalad Alineación oficial del equipo 'PrettyGirlSalad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
J S V Alineación oficial del equipo 'J S V' en el partido 0 - 1 PrettyGirlSalad Alineación oficial del equipo 'PrettyGirlSalad' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J S V

Goles Goles

  • 100 Minuto 74 (Gol de falta): Sten Haanappel va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): J va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Waldemar Kozioł ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Pavle Tošović va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de J que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de J, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Waldemar Kozioł va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Aleksa Stefanović va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Sten Haanappel, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): J van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Pavle Petrašinović no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Aleksa Stefanović de J va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PrettyGirlSalad

Goles Goles

  • 170 Minuto 62 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Amadej Nerad al minut 62 va permetre a PrettyGirlSalad prendre avantatge per 0 - 1.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Taj Stopar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Žan Luka Ivančič entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PrettyGirlSalad, un peu providencial d'en Taj Stopar va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Jakec Rošer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Renato Marchesini de PrettyGirlSalad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.