Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730979570

Amistoso (Int., RC) 730979570 Información oficial sobre el partido 730979570 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 0 - 6 Unia Oświęcim_ Alineación oficial del equipo 'Unia Oświęcim_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 0 - 7 Unia Oświęcim_ Alineación oficial del equipo 'Unia Oświęcim_' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las caballas locas

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): caballas es va veure beneficiat per la polèmica al minut 21, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Luis Torroba va relliscar al moment de fer el xut i el porter Ferriol Pedró no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de caballas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yorrick Pelupessy va sortir per sobre el travesser.

Unia Oświęcim_

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de UNIA Goodman Maseko va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Emil Karus de UNIA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): El UNIA era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sebald Fennema va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): Passaven 75 minuts quan en Goodman Maseko va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Goodman Maseko de UNIA va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 81.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joachim Sasin de UNIA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Reinhard Kreißle-Hellborn va ser clau en la jugada d'atac de UNIA al minut 34, quan ell mateix va fer una passada brutal a Sebald Fennema, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Reinhard Kreißle-Hellborn va marxar per velocitat al minut 62 i va fer una passada de la mort a Goodman Maseko, però aquest va fallar.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Krzysztof Sapała va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Krzysztof Sapała es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reinhard Kreißle-Hellborn de UNIA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.