Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730979206

Amistoso 730979206 Información oficial sobre el partido 730979206 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Lazio Calcio 2008 Alineación oficial del equipo 'Lazio Calcio 2008' en el partido 1 - 4 EL_EJIDO Alineación oficial del equipo 'EL_EJIDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lazio Calcio 2008 Alineación oficial del equipo 'Lazio Calcio 2008' en el partido 2 - 1 EL_EJIDO Alineación oficial del equipo 'EL_EJIDO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,6 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lazio Calcio 2008

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Als 82 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Calcio va acabar amb la pilota als peus de Gheorghiţă Zancu que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Calcio va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Rashko Naydenov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Ricardo Mont de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Basharat Rafi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Massimiliano Marco Maurutto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

EL_EJIDO

Goles Goles

  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sergio Martínez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, el EL_EJIDO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alberto Zaballos, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, una falta xutada per Salva Colomer va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a EL_EJIDO. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 180 Minuto 81 (Gol de falta): Passaven 81 minuts quan en Salva Colomer va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Zaballos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alarico Lata, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del EL_EJIDO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Robinson Garzón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Robinson Garzón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): El EL_EJIDO va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 43 amb un llançament de falta perillós. En Salva Colomer però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Martínez de EL_EJIDO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.