Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978836

Amistoso 730978836 Información oficial sobre el partido 730978836 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Ammonites C.F. Alineación oficial del equipo 'Ammonites C.F.' en el partido 6 - 1 Burras Viejas C.F. Alineación oficial del equipo 'Burras Viejas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ammonites C.F. Alineación oficial del equipo 'Ammonites C.F.' en el partido 5 - 0 Burras Viejas C.F. Alineación oficial del equipo 'Burras Viejas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ammonites C.F.

Goles Goles

  • 135 Minuto 21 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Felipe Luca de Tena va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Leandro Achás de Ammonites, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Felipe Luca de Tena va augmentar l'avantatge de Ammonites a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Ammonites va augmentar la diferència quan Alejandro Cerdeño no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Cerdeño, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. John Turton es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Leandro Achás va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Naldo de la Calle va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Cerdeño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristino Kindelán de Ammonites es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Burras Viejas C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Juan Pemartín és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Juan Gallego perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Pedro Cunilleras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.