Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978828

Amistoso (Int.) 730978828 Información oficial sobre el partido 730978828 en Hattrick

11.04.2024 03:00:00

San Osvaldo Alineación oficial del equipo 'San Osvaldo' en el partido 4 - 1 Capitanos FC Alineación oficial del equipo 'Capitanos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
San Osvaldo Alineación oficial del equipo 'San Osvaldo' en el partido 6 - 1 Capitanos FC Alineación oficial del equipo 'Capitanos FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Osvaldo

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Hamid Yaseen El-Jughl va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pez, al minut 3. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Mario Emilio Corti de Pez va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Pez va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bruno Manso, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gonzalo Alejandro Cura que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pez va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rafael Fillola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Bruno Manso gairebé va marcar per a Pez des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Dette, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Capitanos FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CFC. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Albert Strelnik xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fausto Naretto de CFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Riveros de CFC es va guanyar la targeta groga merescudament.