Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978636

Amistoso (Int., RC) 730978636 Información oficial sobre el partido 730978636 en Hattrick

10.04.2024 15:25:00

FC OLSTAR Alineación oficial del equipo 'FC OLSTAR' en el partido 3 - 1 Julibud Dragons Alineación oficial del equipo 'Julibud Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC OLSTAR Alineación oficial del equipo 'FC OLSTAR' en el partido 7 - 0 Julibud Dragons Alineación oficial del equipo 'Julibud Dragons' en el partido
Es un cenizo 7.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC OLSTAR

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Roger Ekkelenkamp de OLSTAR, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, İlhami İskender, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. OLSTAR es posava per davant!
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de OLSTAR a 3 - 1. Tomáš Tužil va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Lucio Begni del OLSTAR ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): OLSTAR va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ksawery Kowalczyk ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El OLSTAR ho intentava per la dreta per mitjà de Sissao Kiné Badji, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 290 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Ksawery Kowalczyk va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Julibud Dragons

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Txirrita Errondo va anar directament als peus de Amancio Ribera Murcia que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Marko Fässler quasi aconsegueix empatar per Julibud al minut 18, però Eidmanis Plyčevaitis va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alejandro Mayans quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Amancio Ribera Murcia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de José Luis Fernán González, el jugador de Julibud va ser expulsat al minut 23.