Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978611

Amistoso 730978611 Información oficial sobre el partido 730978611 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Loca Academia Policia Alineación oficial del equipo 'Loca Academia Policia' en el partido 0 - 3 Betikitos FC Alineación oficial del equipo 'Betikitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Loca Academia Policia Alineación oficial del equipo 'Loca Academia Policia' en el partido 1 - 3 Betikitos FC Alineación oficial del equipo 'Betikitos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loca Academia Policia

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Peter Patrick de Academia va intentar batre la porteria rival al minut 17 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Arno Golling i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Academia, però el xut de Marzal Gómez de Bonilla va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marzal Gómez de Bonilla de Academia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Betikitos FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Betikitos agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Husef Forcada amb mestria.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Faustino Rodrigues va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Betikitos gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Betikitos va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Santiago Las Heras Tomás, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Billy Clerici que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Alipio Riquelme va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Billy Clerici després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Heikki Karanko va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alipio Riquelme es va quedar sol davant del porter, al minut 63. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Aleix Traver, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Betikitos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Faustino Rodrigues.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Prakas Thakur de Betikitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.