Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978350

Amistoso 730978350 Información oficial sobre el partido 730978350 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 5 - 2 Rodas Team Alineación oficial del equipo 'Rodas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido 8 - 1 Rodas Team Alineación oficial del equipo 'Rodas Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Levantinista UD

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): LUD va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Leoncio Pastor Merino va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Pedro Vasto de LUD va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): LUD va aconseguir el 3 - 0 quan Uxiel Caravaca va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, LUD va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Farjad Javan Doust, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Pedro Vasto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Carlo Magnotta va enviar un xut des de 40 metres al minut 74, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Montes de LUD es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rodas Team

Goles Goles

  • 150 Minuto 19 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Marcos Abejaro de Rodas va reduir diferències a 3 - 1.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Rodas van aconseguir el 5 - 2 que retallava diferències al minut 89 quan Roldán Salas Rosales sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Alzamendi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.