Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978249

Amistoso 730978249 Información oficial sobre el partido 730978249 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Kersky Alineación oficial del equipo 'Kersky' en el partido 1 - 1 Alimanha CF Alineación oficial del equipo 'Alimanha CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kersky Alineación oficial del equipo 'Kersky' en el partido 2 - 1 Alimanha CF Alineación oficial del equipo 'Alimanha CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kersky

Goles Goles

  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Miguel Ángel Ribet va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En René Heyloo del Ksk ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Eduard de Quadras va estar a punt d'empatar per a Ksk quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però José Marín va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lieven Degrauwe va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Răzvan Fântânaru, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Ksk Kalle Köyhäjoki quasi va assolir l'empat al minut 58 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ksk va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però Kalle Köyhäjoki va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Alimanha CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Joaquín Isasbiril que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Alimanha.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Riku Raimi de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Matei Benguş, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alimanha va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eloi Juanico va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Txaber Elexarriaga de Alimanha es va guanyar la targeta groga merescudament.