Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730978082

Amistoso (Int., RC) 730978082 Información oficial sobre el partido 730978082 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido 5 - 6 Centauro FC Alineación oficial del equipo 'Centauro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Merseyside Red come back Alineación oficial del equipo 'Merseyside Red come back' en el partido 2 - 3 Centauro FC Alineación oficial del equipo 'Centauro FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,0 % 41,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merseyside Red come back

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Silvester Brötchen el va rematar José Menéndez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 44 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Mikk Nugis, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Merseyside a l'empat.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Després de 57 minuts de partit, José Menéndez igualava per Merseyside en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 65 gràcies a la jugada de José Menéndez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Merseyside va aconseguir el 5 - 3 quan Mikk Nugis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Igor Bacetić va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Merseyside va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Hoàng Miên Thần va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Merseyside enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, José Menéndez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dani Padrutt va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Centauro FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ian Barrière que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Centauro van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Malcolm Kärrborn.
  • 180 Minuto 44 (Gol de falta): Passaven 44 minuts quan en Ian Barrière va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El contraatac de Centauro va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Ian Barrière va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 5 - 4!
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Lazzaro Cocito va descol·locar totalment la defensa contrària i Malcolm Kärrborn no va perdonar i va marcar el 5 - 5.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Harri Arola quedar desmarcat i marcar per a Centauro al minut 75. El marcador es va posar aleshores 5 - 6 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Krister Carlsson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Erich Bolterauer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Malcolm Kärrborn de Centauro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.