Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977863

Amistoso (Int.) 730977863 Información oficial sobre el partido 730977863 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Atlético Gañán Alineación oficial del equipo 'Atlético Gañán' en el partido 2 - 1 Highlanders City Alineación oficial del equipo 'Highlanders City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Gañán Alineación oficial del equipo 'Atlético Gañán' en el partido 2 - 0 Highlanders City Alineación oficial del equipo 'Highlanders City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Gañán

Goles Goles

  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Damiano Runcio va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlético, Agustín Verón, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del Atlético va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eigis Liekas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Eigis Liekas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlético se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Waldemar Dziemianowicz de Atlético va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Atlético enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Gregório Salgado va estar a punt de marcar al minut 43 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Edmundo Fernandes Miranda de Atlético va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 57, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el Atlético va posar setge sobre la defensa central visitant però en Orencio Codeseda no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eigis Liekas de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregório Salgado de Atlético es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Highlanders City

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Highlanders eren letals, i Uriel Medina va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eddo Cavoli de Highlanders va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leong Leng Keong.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Taufiqillah Rasydan Muhymeen Zambri de Highlanders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.