Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977580

Amistoso 730977580 Información oficial sobre el partido 730977580 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

tankyteam Alineación oficial del equipo 'tankyteam' en el partido 5 - 4 Paletos F.C. Alineación oficial del equipo 'Paletos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tankyteam Alineación oficial del equipo 'tankyteam' en el partido 3 - 1 Paletos F.C. Alineación oficial del equipo 'Paletos F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tankyteam

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): tankyteam va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 25, quan Iñot Boloke, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 2 s'ha de veure repetit: en Pau Carbó de tankyteam va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Iván Alos, que no va perdonar.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 41 minuts, Néstor Adolfo Panqueva va superar per velocitat Ignacio Guzmán Alfarache per posar el 3 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 42 minuts, el tirador de faltes del tankyteam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Klaudiusz Marczewski, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 3 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 5 - 4 al minut 56 gràcies a la jugada de Giuseppe Luciani, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): tankyteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Néstor Adolfo Panqueva va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sholto Melville va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Néstor Adolfo Panqueva! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Paletos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 14 minuts quan Edmund Kost va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Paletos.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Paletos va ser finalitzada des de l'esquerra per Gaspar Hernández al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 170 Minuto 39 (Gol de falta): Ignacio Guzmán Alfarache va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 39. 2 - 3 per a Paletos.
  • 164 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ignacio Guzmán Alfarache de Paletos va marcar de penal l'empat al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Paletos creava perill des de la dreta al minut 67, però en Stefan Gúrgov, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Edmund Kost desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Carsten Flander de Paletos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.