Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977320

Amistoso 730977320 Información oficial sobre el partido 730977320 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido 0 - 2 Atlético Sóller Alineación oficial del equipo 'Atlético Sóller ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido 2 - 0 Atlético Sóller Alineación oficial del equipo 'Atlético Sóller ' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vlaroff Sky

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vlaroff va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 24, però en Adrian Lawrenc va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Vlaroff va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Lampros Karamixakis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Vlaroff va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Leons Vesmanis en un 1 contra 1 amb el porter Jyri Rosti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. La jugada d'estratègia del Vlaroff per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adrian Lawrenc va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Atlético Sóller

Goles Goles

  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Teo Knutars que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atlético.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Giovanbattista Cuciniello va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Atlético, al minut 85. El marcador va canviar a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Giovanbattista Cuciniello quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Alejandro Rivero Miró de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.