Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977068

Amistoso (Int.) 730977068 Información oficial sobre el partido 730977068 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido 4 - 1 Olimpico Faro Alineación oficial del equipo 'Olimpico Faro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Lucus Team Alineación oficial del equipo 'Real Lucus Team' en el partido 5 - 0 Olimpico Faro Alineación oficial del equipo 'Olimpico Faro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lucus Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Javier Sáiz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lucus.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Lucus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paco Vázquez va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Lucus va aconseguir el 3 - 0 quan Jorge Piraján va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lucus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge Piraján va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paco Vázquez per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alan Coimbra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rasmus Lehtovirta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Gaston Notteboom, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Oliverio Montero Escobar va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ozren Gvozdenović, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Olimpico Faro

Goles Goles

  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sunfríði Sumberg va anar a parar al cap de Marcílio Morais que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Olimpico el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Grácio Nunes va fer una jugada per la banda esquerra, però Ernesto Lapetra Churruca va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Grácio Nunes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 225 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Sunfríði Sumberg es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Olimpico va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 81 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Duarte David de Olimpico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.