Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730977007

Amistoso 730977007 Información oficial sobre el partido 730977007 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Racing Vila-seca Alineación oficial del equipo 'Racing Vila-seca' en el partido 3 - 6 los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing Vila-seca Alineación oficial del equipo 'Racing Vila-seca' en el partido 0 - 4 los janecitos Alineación oficial del equipo 'los janecitos' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Vila-seca

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Modest Estruch, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 26 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 26 minuts de joc, Isidre Fenoll, corrent com un esperitat, superà primer Admir Schneider per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Vila-seca va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Guillermo Iguíñiz va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Vila-seca va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Guillermo Iguíñiz va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Evaristo Montenegro va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolás Téllez Peña de Vila-seca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los janecitos

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats de janecitos van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Marcel Buyuque va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 150 Minuto 39 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del janecitos sembla que dona bons resultats perquè al minut 39, Admir Schneider va escurçar la diferència a 3 a 2 amb un llançament impecable.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 en Marcel Buyuque va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 71, quan Mauro Vara del Rey va posar els visitants janecitos per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Moukhlis Ghelali va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a janecitos.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Marcel Buyuque va augmentar l'avantatge de janecitos a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Marcel Buyuque va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Raúl Bala al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Enderica de janecitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.