Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976906

Amistoso 730976906 Información oficial sobre el partido 730976906 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Balboas Team Alineación oficial del equipo 'Balboas Team' en el partido 3 - 0 UD La Ñora CF Alineación oficial del equipo 'UD La Ñora CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balboas Team Alineación oficial del equipo 'Balboas Team' en el partido 3 - 0 UD La Ñora CF Alineación oficial del equipo 'UD La Ñora CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balboas Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): El jugador Zaqueo Negreiros de Balboas, després de 52 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jo Sommerer va anar directament als peus de Sebjørn Tofte que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Balboas va aconseguir el 3 - 0 quan Sebjørn Tofte va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Codrin Mitu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Balboas.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Balboas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zaqueo Negreiros en un 1 contra 1 amb el porter Justin Fredericks, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balboas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Codrin Mitu va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Barreña Escrig va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

UD La Ñora CF

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Luis Capo no va ser aprofitada per en Manolo Juez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Manolo Juez de Ñora va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.