Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976723

Amistoso 730976723 Información oficial sobre el partido 730976723 en Hattrick

10.04.2024 11:30:00

Mhajor's Ehncredibles Alineación oficial del equipo 'Mhajor's Ehncredibles' en el partido 2 - 3 Stirling Albion #3 Alineación oficial del equipo 'Stirling Albion #3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mhajor's Ehncredibles Alineación oficial del equipo 'Mhajor's Ehncredibles' en el partido 2 - 0 Stirling Albion #3 Alineación oficial del equipo 'Stirling Albion #3' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mhajor's Ehncredibles

Goles Goles

  • 114 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Michael McNamara no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 59, Bobby Warton va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Tim Runcie que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Meneses va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bob Diamond de Ehncredibles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Stirling Albion #3

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El contraatac de Stirling va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Bertjan Govers va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Stirling va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Bertjan Govers la va transformar en el 2 - 2.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Moris Asta va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Stirling i marcant el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Stirling van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Harry Weaver des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gordon Crighton es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 16 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gordon Crighton se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.