Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976381

Amistoso (Int.) 730976381 Información oficial sobre el partido 730976381 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Spartan Gazza Alineación oficial del equipo 'Spartan Gazza' en el partido 2 - 1 Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Spartan Gazza Alineación oficial del equipo 'Spartan Gazza' en el partido 2 - 0 Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartan Gazza

Goles Goles

  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): Bastien Aebi va aconseguir l'empat per a Spartan mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ken Krasniqi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Spartan se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tomasz Węgiełek hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 el Spartan va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bastien Aebi no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a Spartan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gervasio Concha, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Georges Winkler va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Spartan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kody Diem en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Mínguez Ochoa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Spartan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hartmut Kainz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Montornés C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 una excel·lent centrada de Ivan Farreró va arribar a David Nestares, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Arano Ziarsolo de Montornés va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.