Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730976271

Amistoso (RC) 730976271 Información oficial sobre el partido 730976271 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Los hombres de Henryk Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Henryk' en el partido 8 - 0 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los hombres de Henryk Alineación oficial del equipo 'Los hombres de Henryk' en el partido 7 - 0 los humildes Alineación oficial del equipo 'los humildes' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los hombres de Henryk

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Iván Berral va donar a LHDH un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Cristian Niţă va incrementar l'avantatge de LHDH amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LHDH a 3 - 0. Gomarus Wils va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Iván Berral va augmentar l'avantatge de LHDH a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): LHDH va aconseguir el 5 - 0 quan Chris Lockyear va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del humildes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Teófilo Troncoso la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LHDH es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 0 arribava al minut 67.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan LHDH va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mirza Askaridze des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ignacio Samaniego va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): LHDH va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Ríos Baeza en un 1 contra 1 amb el porter Basam Naccache, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Antonio Ríos Baeza, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ariunbold Magnai de LHDH es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Ignacio Samaniego de LHDH va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

los humildes

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Igon Urigarri, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Dimastromatteo de humildes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.