Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730975271

Amistoso 730975271 Información oficial sobre el partido 730975271 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Nelson's FC Alineación oficial del equipo 'Nelson's FC' en el partido 2 - 0 el primer toc Alineación oficial del equipo 'el primer toc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nelson's FC Alineación oficial del equipo 'Nelson's FC' en el partido 2 - 1 el primer toc Alineación oficial del equipo 'el primer toc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nelson's FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 24, indicava inequívocament que en Octavio Hurtado va saber trobar la xarxa rival. Nelson's desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ruensley Espoza de Nelson's es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Ruensley Espoza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nelson's se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Octavio Hurtado de Nelson's no va ser gol per ben poc.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Patrizio Di Bartolo va marxar per velocitat al minut 47 i va fer una passada de la mort a Giancarlo Patteri, però aquest va fallar.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rudolph Trude va entorpir al marcador d'en Przemysław Majdak per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

el primer toc

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Cesare Pagano que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Cesare Pagano va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): primer va estar a punt d'empatar al 81 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Budo Vujović que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aritz Palarrea de primer es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stanley Mnangagwa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dylan Stamsnijder de primer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Budo Vujović de primer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.